Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg gir snacks til hunder?

Når man spisersnacks til hunder, vær oppmerksom på ingrediensene og se om snacks inneholder ulike tilsetningsstoffer.Vær oppmerksom på timingen og velg riktig tidspunkt for å gi hunden din en matbit.Vær oppmerksom på porsjonen, snacks kan ikke erstatte hundemat som basisfôr.

Vær oppmerksom på ingrediensene i snacks for hunder
Vær oppmerksom på ingrediensene i hundegodbiter for å se om de inneholder ulike tilsetningsstoffer.Vær oppmerksom på utseendet, ikke velg unaturlige farger og lyse farger fra utseendet.

Vær oppmerksom på tidspunktet forsnacks til hunder
Velg riktig tidspunkt for å gi hunden godbiter.For eksempel, under trening, hvis hunden gjør de riktige bevegelsene, kan han bli belønnet med snacks i tide.For eksempel, etter at hunden gjør noe som gjør eieren glad, kan den belønnes med snacks.La hunden få vite at det er eieren som kan ta avgjørelsen om han vil spise snacken, noe som kan forbedre hundens lydighet.

Vær oppmerksom på mengden snacks for hunder
Overvektige hunder er ikke egnet for snacks.Når hunden er ute av form og har mye kroppsfett, bør eieren være oppmerksom på å redusere mengden snacks til hunden.Det er best å ikke gi hunden din sukkerholdige godbiter, som også kan øke hundens vekt.

Vær forsiktig så du ikke erstatter godbiterhundemat
Ikke gi hunden din vane med å spise snacks hver dag, ellers kan det hende at hunden ikke konsentrerer seg om å spise hundemat og utvikler en vane med kresne spisere.Ikke bytt ut godbiter med måltider når hunden din ikke spiser.Ellers tror hunden at det er deilige snacks som venter på den uten å spise hundemat, og den vil utvikle en vane med å ikke spise.På dette tidspunktet bør eieren rette opp hundens vane med å ikke spise.Du kan blande snacks i hundematen og la hunden spise det sammen.

宠物食品11

 


Innleggstid: 01-02-2023