Hva er det daglige vedlikeholdet av kjæledyrhunder

Hva er det daglige vedlikeholdet av kjæledyrhunder?Sykepleie er et viktig middel for emosjonell kommunikasjon og kan raskt bygge bedre tillitsfulle relasjoner.Pleie og stell av kjæledyrhunder inkluderer stell, stell, stell, bading, stell og noen måter å forebygge sykdom på.Den spesifikke metoden er som følger:

1. Rettidig forebygging og ormekur, de viktigste sykdommene som hovedsakelig setter hunder i fare er hundevalpe, rabies, hundehepatitt;canine parainfluensa, canine parvovirus enteritis, canine laryngotracheitis, etc. Disse typer infeksjonssykdommer er vanskelige å behandle etter at de har utviklet seg.Dødsraten er høyere.Gjør derfor en god jobb med å forebygge epidemier.Det epidemiforebyggende programmet er: første vaksinasjon ved 42 dagers alder, andre vaksinasjon ved 56 dagers alder, tredje vaksinasjon ved 84 dagers alder, og de voksne hundene vaksineres en gang i året.Forutsetningen for vaksinasjon er at hunden skal ha god helse, minimere stress og unødvendig administrering under vaksinasjon, ellers vil det påvirke produksjonen av antistoffer.

nyheter

2. Parasittene til kjæledyrhunder er hovedsakelig rundorm, nematoder, krokorm og skabb, etc. Antallet parasitter påvirker direkte veksten og utseendet til kjæledyrhunder.Derfor, når hunden er frisk, er det nødvendig å mate ormekurstabletter i tide, for eksempel methimazol, afodintabletter, etc., generelt i henhold til hundens vekt, ikke skynd deg å mate flere medisiner.

3. Det er best å ta medisinen på tom mage om morgenen og orme en gang hver 2. måned.Når det er ektoparasitter som lopper, lus og skabbmidd in vitro, bør Avudine-tabletter gis, og medisinen bør gjentas hver 10. dag i alvorlige tilfeller.Selvfølgelig, med noen lav-toksiske og høyeffektive topiske linimenter, vil effekten bli bedre.

Til slutt er næringsverdien av et raffinert kosthold høy og balansert, og forholdet mellom pasta og kjøtt er generelt 1:1.Fôring skal være tidsbestemt, kvantitativt og regelmessig.Regelmessig desinfeksjon er vanligvis en gang i uken, vanligvis først rengjøring, og deretter sprøytedesinfeksjon.


Innleggstid: 30. september 2022